Monday, February 4, 2013

Independent kah aku?

Already in 2nd month of 2013..
Tak terasa masa berlalu sgt pantas..
Almost 1 year graduated from IIUM..
Hampir setahun jugak menjadi pekerja..

 convocation day

Bila cakap pasal kerja, terasa diri ni dah tua besar, mampu mencari duit sendiri tanpa mengharapkan orang lain, tidak bergantung kat mama abah dah, sebab dah ada duit sendiri.. ini yang positif..

Tapi hakikatnya aku masih tinggal dengan family, pergi kerja naik kereta mama, makan minum kt rumah abah tanggung lagi, even minyak kereta pun abah mama yg support.. jadinya aku belum lah berdikari sepenuhnya! hahaaa... tak tau bila masa aku akan betul2 stand on my own toe feet.. than only that baru aku boleh cakap pasal independence!..

#baru ingat entry konvo x update lg dlm blog,, penting tuuu -.-




2 nota tapak kaki:

tenku butang said...

Hai.. done singgah n follow d sini.. sudi2 lea follow mine back yea.. =) tQ.. senyum selalu.. =)

http://tengkubutang.blogspot.com/

http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

zeera lily said...

following... blogwalking here,,,
follow my blog http://belogzeera.blogspot.com/