Thursday, April 7, 2011

Im officially turn 23rd ^^,Y

Alhamdulillah.. bangun pagi tadi terus panjatkan rasa syukur kehadrat Ilahi dengan limpah rahmatNya dapat aku terus menikmati usia 23 tahun genap pada hari ini..



Seperti tahun2 lepas, msj, email, fb akan jadi penuh dgn ucapan hari lahir dr kawan2, family, teman rapat dan juga dr yang tersyg =) terima kasih semua atas ucapan dan doa korang.. terharu sgt, kwn2 sekolah dulu masih ingat besday aku.. setiap ucapan korang tu sgt bermakna bagi aku.. tak dapat aku balas dgn kata2..
Pada yang tersyg, Mr. F.. thanks for the presents.. yes i got two gift from you.. it was lovely and i really suprised! that bouquet of flowers is unnecessary but still u are such a romantic guy.. sorry sgt tak dapat nak keluar dgn u today, i'v got 1st final xm paper on 9th.. nanti after done all my papers, we celebrate together k syg, me 7th april & u 5th april.. we april born :D

Tahun ni jgk cukup 3x aku sambut besday dgn mood final exam.. UIA ni suka buat exam time besday i tau.. nyampah.. xpela, yg pasti tahun depan jika umurku panjang, dah grad, boleh la sambut besday tepat 12mlm 7 april.. hihii

p/s: to mama Mr. F, happy birthday in advance aunt.. u also april born, 12th april.. may ALLAH swt bless you~



13 nota tapak kaki:

CahayaCintaIlahi said...

wah sbaya kita.. happy besday ;)

Fatin a.k.a. Aten said...

hehee tq cci~

nanakimie said...

epy beday dear:)

Fatin a.k.a. Aten said...

tq so much nanakimie~ :)

nunu said...

slamat hari lahir..
moga sukses dunia akhirat..

besday kte selang seminggu jer
sy 14 April..=)

Fatin a.k.a. Aten said...

yer nunu syg.. tq for the wish.. really appreciate it.. nanti 14 april, aten wish special tuk nunu k dear.. :D

Hayati said...

heppy belated besday bebeh..hehe

Fatin a.k.a. Aten said...

ok babe thanks.. hadiah mana? hahaa

Qaseh Qistina said...

gud luck for ur final exam ya

Fatin a.k.a. Aten said...

ok qaseh, tq yer.. sedap nama u secantik wajah kamu :D

Kembara Perantau said...

Bila habis? Gud luck ya....

Fatin a.k.a. Aten said...

@kembara perantau: 16 april last paper final exam.. then got 1 sem left b4 grad..~

adib syazwan said...

AMINNN...DOAKAN RESULT EXAM SY LULUS SUME YE...SAME2 BERDOA...INSYAALLAH DIMAKBULKAN