Thursday, April 7, 2011

Periksa + Seksaan = Peperiksaan

 ~STICKY POST SEPANJANG MINGGU EXAM~

Memang menyiksakan.. itu lah kata2 yang akan diulang pelajar2 sekalian diluar sana setiap kali menjelang minggu exam.. nak pulak bila final exam tiba.. hmm betul ke seksa nak exam?

Bagi aten kan, kalau cukup preparation, mental & physical, insyaAllah xde la seksa sgt kot.. sikit2 tu ada la.. yer la mesti stress nak study semua chapter, utk setiap subjek.. dan bermula la sabtu ini, aten akan menghadapi 1st final paper.. nervous ni, kwn2 lain ramai dah lepas 2,3 papers.. this sem, im only took 4 subjects.. may everything run smooth..

 doa ketika belajar yang ditulis oleh seorang lecturer untuk aten~

SEMOGA BERJAYA!

9/4 - Media & Politics  =) DONE
11/4 - Public Policy Making =) DONE
13/4 - Political Thought II (yg paling aten takut) =P DONE
16/4 - Advanced Research Methods =) DONE

Korang semua jgn lupa doakan kejayaan aten yer.. semoga exam kali ni berjalan dgn lancar, tenang dan diiringi penuh kerahmatan olehNya.. Amin~

6 nota tapak kaki:

Nur Hawa Mohd Zin said...

good luck...exam waktu best..hehe

Fatin a.k.a. Aten said...

yer tq hawa.. best bila dah tau result exam cemerlang.. nak study tu yg fenat.. =p

Mardhiyyah Ridzuan said...

Doa Rabbishrahli tu sesuai untuk mana-mana keadaaan even nak buat presentation or ape2 je. Doa untuk diberi kemudahan dalam apa jua perkara kebaikan. =D

p/s: GUDLUCK!!!

nurkaloi said...

gud luck dear ^__^

yg 2 rangkap atas uh kaloi pun slalu bce....tp yg bwh tu tak berape jelas laa...

Anis izyan Abd Rahman said...

gud luck !!! gud luck to me myself too ! haha'

Fatin a.k.a. Aten said...

@mardhiyyah: ye betul tu, doa tu aten slalu amalkan bila nak buat apa pun.. tq for the wish :)

@kaloi: tq syg.. itu la yg atas tu aten slalu baca, yg bwh tu lecturer tambah.. tp aten tau makna dia..

@anis: yer anis dear, gdluck u too.. semoga kejayaan jd milik kita akhirnya.. all the best.. hugS *_*