Saturday, May 14, 2011

Home Sweet Home

Sebelum aten citer apa2.. aten nak mintak maaf kt semua kawan2 blogger yg singgah blog aten ni.. maaf sebab blog aten ni terbiar lama x ber-update.. maaf jugak sebab aten x membalas kunjungan korang semua.. insyaAllah aten akan lawat korang balik ok.. pada yg tinggalkan jejak, comment dan email, aten hargai sgt2.. u are really my lovely followers..
 
 

By the way, lepas je aten habis final exam last month, aten sgt busy dgn packing barang2.. disebabkan aten cuti panjang (4 bulan lebih), so banyak sgt brg nk bawak balik..even nk kluar dgn kawan2 pun mcm x sempat sebab pening nak kemas brg yg terlalu banyak.. hihii :p

20 april subuh, aten sampai di rumah.. alhamdulillah~

Baaaaanyaaakk sgt benda yang aten nak share dgn korang sebenarnya.. tp xde masa.. gambar pun ada byk nak masukkan dlm blog.. utk kenangan sendiri.. sebab dlm fb aten jarang share apa2.. bila balik rumah ni aten kena jadi bibik & driver full time tanpa gaji kt umah.. skrg bertambah lg 1 tugas iaitu kena jadi cikgu utk adik aten yg bongsu.. aten ajar dia arab.. ngeh ngeh :D 

ok lah, aten chau dulu.. see you guys in next entry~ muah muahxx :))

6 nota tapak kaki:

LehaMY said...

wah. syoknya dah sampai rumah! apapun selamat menikmati cuti! heheheh =D

Fatin a.k.a. Aten said...

yer lehaMY syg.. tq for your comment & contiously support.. happy holiday u too dear~

Nur Hawa Mohd Zin said...

selamat bercuti..habiskan masa ngan family lagi happy :) selamat hari guru la ye sebb jadi cikgu pada adik2 heheh

Fatin a.k.a. Aten said...

slmt bercuti utk hawa jugak.. may u get ur dream job sweetie~

Jose Ramon Santana Vazquez said...

...traigo
sangre
de
la
tarde
herida
en
la
mano
y
una
vela
de
mi
corazón
para
invitarte
y
darte
este
alma
que
viene
para
compartir
contigo
tu
bello
blog
con
un
ramillete
de
oro
y
claveles
dentro...


desde mis
HORAS ROTAS
Y AULA DE PAZ


COMPARTIENDO ILUSION
PIECE OF MIND

CON saludos de la luna al
reflejarse en el mar de la
poesía...




ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE CARROS DE FUEGO, MEMORIAS DE AFRICA , CHAPLIN MONOCULO NOMBRE DE LA ROSA, ALBATROS GLADIATOR, ACEBO CUMBRES BORRASCOSAS, ENEMIGO A LAS PUERTAS, CACHORRO, FANTASMA DE LA OPERA, BLADE RUUNER ,CHOCOLATE Y CREPUSCULO 1 Y2.

José
Ramón...

AesyaZealous said...

slmt bercuti