Friday, July 8, 2011

Friday come back

Salam Friday to all my bloggers friends~

err, maafkan aten atas kehilangan yang tak disengajakan selama beberapa bulan sepanjang tahun 2011.. Terlalu banyak perkara di luar jangkauan berlaku dlm hidup aten, so mengambil masa utk diri ini menyesuaikan diri dgn keadaan baru.. 




Pape pun, dalam post kali ni, aten tujukan khas kepada TIEFAZATIE dan IMANMOM atas kelewatan mengepos hadiah yang korang menang 6 bulan yang lalu.. kalau dah lupa, anda berdua adalah pemenang dlm GA terakhir aten 2010 yang lepas.. hadiah yang berwarna pink & brown sebenarnya telah tersedia berbulan yang lalu, tapi aten je x sempat nak pos..

Jadi dgn ini, aten nak bgtau kat ifa & imanmom yang aten akan pos hadiah kamu berdua pada minggu hadapan.. setiap seorang dr kamu akan dapat 2 hadiah, ini sebagai tanda minta maaf aten pada ifa & imanmom.. untuk ifa, kalau boleh aten nak jumpa dia direct sbb aten nak bg hadiah by hand, nak minta maaf skali, plus ifa pun stay same place with me..

Kepada semua rakan2 lain, kita kawan balik ya :p aten riiiinndduuuuuu sgt2 nak jenguk blog, balas2 komen korang semua tau.. T_T


5 nota tapak kaki:

tiefazatie said...

hye aten..xpe..masing2 ada hal sendiri kan..aten pun bz stdy..hee..ok je la..

btw..kalu sudi tlg komen n3 ifa eh..

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tq!btw..aten balik cuti eh?

Fatin a.k.a. Aten said...

ok ifa, aten dah komen entry ifa tu.. gdluck tau~

aten mmg tgh cuti panjang skrg.. lps raya continue 1 sem lg b4 grad..

tiefazatie said...

tq so much aten!hihi..owh..ok la tue..hee

muz said...

hehe...no komen....

Fatin a.k.a. Aten said...

hye muz, thanks for drop by.. ya i miss all my blogger frens.. including you.. slm kenal :)