Monday, September 27, 2010

blog sepi

sana sini orang bercakap pasal raya, cuti raya, open house, jalan jam balik kampung.. tapi blog aku senyap sunyi.. tiada kemeriahan raya.. tiada gambar raya.. entry yang aku update pasal hal lain.. pasal contest, GA, hidup aku di kampus dan segalanya yang bukan tentang raya.. seperti tiada raya bagi aku tahun nie..

ok.. dah melalut aku ni!
ahh sebenarnya bukan aku x raya, xnak letak picture raya or share kemeriahan raya aku kat korang2, tapi kesibukan melanda diri kerdil ku ini menyebabkan blog kesygn ku terabai! terabai yg bermaksud tiada update entry, tiada blogwalking, xde lagi kunjungan tetamu lain since blog aku macam dah nak tutup kedai..

so bila ada masa ni baru lah aku menjenguk blog sepi ku..
ouhh rupanya masih ada yg sudi menyinggah, memberi komen, tinggalkan jejak dan ada jgk yg wish hari raya utk aku.. ohh sungguh terharu daku (poyo!) :p


inilah aku.. enterprem sket.. hahaa
menjalani kehidupan seharian di kampus UIA..
tahun depan nak abes dah study.. tak sabar!

wei asal lari topik ni?? ehh sori2..
last entry aku 7 september.. after that blog terpaksa dilupakan utk memberi laluan kpd hari2 terakhir ramadhan sepanjang aku balik kampung..

balik raya 18 september, aku dah dikejar, dihambat, di tepuk2 dgn assignment yg melambak.. ok tipu, assignment aku semester ni ada dua je.. HEAVEN okay.. ^^,

tapi exam yang memang langsung xleh elak.. before raya ada 1 paper aku mmg dgn selamber badak taknak amik, gatai pungkoq nak balik kampung awai! so kena buat after raya.. phuuhh nasib baik lecturer x bising.. =)

dah la dengan xm, dan assignment, aku plak terlibat dgn program mahallah.. mahallah = hostel/tempat kediaman aku di UIA.
tambah parah bila program ni bawah unit aku (aku ketua unit keusahawanan), jadinya memang lagi bz la kan..

meeting sana sini, cari duit utk program, assignment, homework, quiz, test, 2nd 3rd test....!!
blog camne?? x dapek nk nolong lah!

bukan tu jer, daku jgk terpaksa utk x bertemu dgn buah hati pengarang jantung utk selama 3 minggu! errghh!! aten windu abg >_<
last aku jmp dia 2 september, dia hantar aku ke LCCT b4 aku balik kampung.
abg sabar ek.. huhuu

skrg masih lg bz, tapi 2 midterm exam dah lepas, ada beberapa lagi coming soon.. program pun belum berlangsung lagi..cpt la masa berlalu, biar setel semua benda, final exam hujung bulan oktober.. confirm sekali lagi blog terpaksa dilupakan..

korang2 jgn jemu datang blog aku k.. actually aku terpk nak buat contest/GA.. so keep anticipate aite =D

2 nota tapak kaki:

::fadxieza:: said...

xsabo nk tgu cntest dr tuan blog..
hehe..
:)

Fatin a.k.a. Aten said...

owhh cptnya dpt komen.. ok anda org pertama yg saya inform bila contest/GA sudah bermula ok~
thnx 4 komen.. =)