Tuesday, September 7, 2010

Rezeki Raya..

lately ni aku agak bz sket.. since dah nak raya ni kan so macam tak sempat nak berblog.. sibuk kemas rumah, tukar langsir, buat biskut raya.. nak blogwalking pun gitu2 jek.. tapi yang best follower keep increase.. aku suka sgt.. ok2 dah off topik!

apa yang aku nak citer dlm entry kali ni ialah pasal semalam aku dapat komen dari cik teha.. GA dia yang aku join dulu dapat hadiah saguhati.. amikk kau! besar gitu aku highlight. hahaa..... happy la aku kan coz ni first time aku dapat hadiah dari GA yang aku join.. biar la korang2 nak kata apa, yang aku tau aku happy.

xpela mula2 dapat saguhati, pastu next time kot la dapat 3rd, 2nd, 1st prize ke kan.. nak dekat2 raya ni dapat lak rezeki GA ni.. after raya cik teha akan pos coklat comel kat bawah ni.. 





kalau korang nak tau GA mana yg aku maksudkan, leh la klik sini..


3 nota tapak kaki:

nabilah_2908 said...

tahniah...

comel jer...dh makan ke choc tu..? hehe ;)

p/s : thnks cz sudi follow APA KATA HATI...keep in touch ya.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
LAGU RAYA FAVORITE

Fatin a.k.a. Aten said...

thanks, ur welcome.. ok i'l visit u back~

sumpit said...

wah menarik ni..