Monday, September 27, 2010

Give Away - Tiya nak belanja makan

entry yang menggoda.. sungguh aku tergoda.. dah la tengah berpuasa ganti, dengar plak pasal makan2.. terus je rasa lapar.. ok korang semua, jom meriahkan GA Cik Tiya yang akan belanja makan pada yg bertuah.



ok ni banner GA.. amboi owner berposing nak order makan dgn centa hati yer.. hehee

erm aku ni bukan lah jenis yg heavy or cerewet bab makan.. senang kira aku ni jenis tibai jek menu atas meja yg penting halal, tak pedas & mesti sedap.. erkk? :p

semua orang mesti suka makan kan.. aku pn sama.. so pertanyaan cik Tiya, kenapa aku suka makan?

"aku suka makan sebab":

1-makan itu salah satu ibadah

2-makan buatkan aku kenyang

3-makan buatkan aku sehat dan bertenaga

4-makan memang perkara wajib aku akan buat dalam kehidupan seharian, lebey kurang mcm hobi la.. :p

5-makan juga buatkan badan body aku maintain.. sebab aku ni jenis yg halus kecik molek, makan sket dah kenyang, so badan pun confirm takkan naik.. berat terkini 42kg, dah 4 tahun tak berubah.. huhuu


kat sini aku tag pada Hanim & Wana sebab aku tau korang suka makan.. =D

join la weyh.. tarikh tutup pd 20/10/2010.. pandai Tiya pilih tarikh cantekk~



2 nota tapak kaki:

Anis izyan Abd Rahman said...

MAKAN??
cam best!!

Fatin a.k.a. Aten said...

jom la join.. kalau ada luck, bleh makan free, and leh kenal ngn lebey rapat ngn cik tiya tu~