Tuesday, November 9, 2010

Tenet yang tenat

3 hari blog terpaksa dilupakan.. bukan sebab bz sgt or what.. tapi line tenet yang memang tenat 2,3 hari ni.. menyampah betul! nama je wireless satu campus..

nasib baik tengah final exam ni, so all assignment dah siap.. tak perlu nak search articles, go through database and all. kadang2 pernah jugak line internet problem, so terpaksa la angkut lappy g opis/student lounge sebab nak buat kerja, or tak pun g cyber cafe.. memang leceh!

exam paper ada 3 lagi to be done.. then balik kampung~ cuti sem bermula.. raya haji skali.. this time cuti UIA bagi agak lama, 3 minggu 6 hari.. standard dalam 2 minggu je.. so mid next month masuk balik untuk sem baru.. cepat la abes bljr.. aten ada 2 sem je lagi before graduate..

sangat tak sabar okay!


2 nota tapak kaki:

nurkaloi said...

tenet tenat takpe
jgn hang yg tenat
ekekeke
wahhh bestnye pat cuti

Fatin a.k.a. Aten said...

aten belum tenat lagi.. tapi otak dh start crack ni.. hahaa