Wednesday, November 3, 2010

Result Contest Barang Bersama Aten !!

ok aritu aten janji nak bgtau result pada 2hb kan.. minta maaf sgt2 sebab lambat gtau result contest nie.. tapi sebelum tu aten nak gtau, exam semalam i done with flying colour! both paper.. even sakit kepala yang bagai mencucuk duri, tapi exam tetap exam.. 

so...............

nak tau keputusan kan..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Tempat Pertama ----------------------->  INSYEERA

Tempat kedua ------------------------>  MAMA ZAKWAN

Tempat Ketiga ----------------------> ENNA BANANA


disebabkan contest aten ni ada 3 peserta lelaki, dan hadiah plak so girlish and feminin gitu, so juri decide nak bagi 1 prize to peserta lelaki.. and the other one nak bagi to 1st commentator.. commentator pertama lak tak bagi respon until yesterday, so i give it to next 1st commentator... =) Rm10 topup to each of you..


Kategori Lelaki : Qard 91
First Commentator : Mama Zharfan


CONGRATZ TO ALL!!


kindly email me your details; name, address, phone number to me at beauty_7488@yahoo.com

p/s: pada yang tak menang, jgn sedih.. lain kali cuba lagi..




9 nota tapak kaki:

nurkaloi said...

weee....(T____T)
takpe wat contest ag eaa
nak join lg
ngeh3

Miza Yusof said...

tahniah kepada pemenang.

Mama Zharfan said...

congrats to all winners!
me dh email my details :)
tq sbb sudi bagi me hadiah gak :) i like :)

Insyeera ; shieera said...

assalamualaikum..heee x sangka lia menang contest ni coz x pernah menang pun selama ni. tq! tq! suka sangat-sangat

nadiah said...

salam,tahniah semua yg menang

Enna Banana said...

ohhh tak sangka ^.^
thank aten! muahhxx..
ni nak syg lebih nih :P

haszuraidah ishak said...

congrats to all winners..amboi enna..me nak letak mana..wakakaka..

Nad @ MamaZakwan said...

mamazakwan menang? sungguh tak kusangka! :p

tq ye cik penganjur & juri2 :)

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang~!!