Saturday, July 24, 2010

Lucky Draw RSP

hehee.. disebabkan mataku yang makin liat nk pejam & badan pun tak rasa ngantuk pun, so aku pun ber'blogwalking' la.. tetiba, terpaut la aku pada satu entry ni.. Lucky Draw RSP.. ada gambar kotak ngan reben2 yang kiut so aku rasa nak join sebab syarat2 nak join Lucky Draw RSP ni sangat la senang.. pulak tu ni first time aku join benda2 camni.. baik betul owner blog ni, sempena besday dia, dengan mulia hati bagi hadiah kat orang.. kalau orang lain, siap mintak lagi besday present kt kwn2 (aku la tuh) hehee.. korg pun bley join Lucky Draw RSP tapi mesti ikut syarat2 la spt: 1) Just copy paste gambar lucky draw tu ke blog uols... 2) Buat a simple entri kat blog uols pasal lucky draw ni or nak copy paste syarat2 nie pun ok je... 3) Tinggalkan komen kat entri ahkak ni bila dah settle steps 1 & 2 ... 4) Peserta tak semestinya follower pun, and tak perlu jadik follower i .... 5) Peserta haruslah mempunyai alamat di Malaysia ya..... haa, senang je kan.. tarikh tutupnya 28 julai 2010, so sempat la kalau korang nak join.. harap2 nama aku terpilih time cabut undi nanti.. kui3

3 nota tapak kaki:

hawariyyin sakinah said...

nak itot jugak..ble dpt present..hehe
atin kn usaha lebeh tau..dpt present nnt ble bg2 rumate...huhu

mama zharfan said...

me BW here...good luck!!

aten said...

@hawa: doakan aten ok, nnti if dpt kte share =)

@mama zhaf: thnx for ur support =) follow me skali ok.