Sunday, July 25, 2010

Have a tea with MiszLuLLabY~

hye readers, come join diz contest.. kalau ada rezeki dapat la gift from miszLuLLabY. well, the more the merrier kan.. =) i decided to join contest ni pun actually suka-suki jek. tapi honestly memang tertarik gak la coz i salah seorang yang sangat suka minum tea! especially strawberry & mango tea. so bila miszLuLLabY buat contest ni, teringin la nak join, kot la terpilih nanti dapat merasa tea moscow. sebab owner contest ni currently study nun jauh di sana. besides, i tak pernah ke oversea, apatah lagi nak ke moscow and merasa tea dorang. kalau dpt tea ni, ok la at least dpt jgk rasa tea moscow even duk mesia.. =) ok guys, sape2 nak join contest ni, bleh klik kat nama miszLuLLabY yang ada warna merah. contest end at on 31st Julai 2010.. ~,^ :D disini i nak tag to: wana

2 nota tapak kaki:

UknoWana said...

byk betul kontes ko neh...aigoo...ak bru sempat buka...kekeke

aten said...

hehee.. suka meriahkan contest org.. dpt ramai kwn, ada luck menang la.. ko xnk join ke.. join suka2 =)