Sunday, October 31, 2010

Announcement !!

mesti korang tak sabar nak tau result contest kan.. ok sabar2, amik nafas... hembus.. buat lagi seberapa byk yang korang nak buat.. hehee..

ok aten bukan nak gtau result.. dua juri sudah bagi keputusan, seorang lagi juri masih kepeningan nak decide who gonna win this contest. so full result not in my hand yet.. korang sabar tau..
apa yang aten nak announce kat sini, ada 2 lagi hadiah ditambah!! yeaa.. clap clap.. =) disebabkan juri bermurah hati, lagi 2 hadiah tu di taja oleh mereka.. siapakah mereka? upss mana boleh bgtau.. apa yg penting, nanti akan ada 5 pemenang! tapi hadiah tu terpaksa dirahsiakan dulu.. aten pun tak tau hadiah apa dorang nak sponsor untuk my 1st contest..


dan.. dan... juri yang sama jugak dah janji nak sponsor untuk my 1st GA.. bila kah? ouhh aten belum decide lagi.. tapi dalam masa terdekat juga la.. mungkin lepas abes final exam ni.. so korang alert k..

lagi 1, peserta pertama contest aten, ♥♫♥EiRa♥♫♥ tidak dapat di hubungi.. blog dia macam dah tak wujud. ada sape2 yang kenal dia tak? aten sempat view entry contest dia, tapi skrg dah takde.. macam mana ek? xpela, aten bagi masa sampai 2hb nov ni, kalau masih takde respon, she will be eliminate and i'l proceed with the result contest okay! 
pape pun aten harap semua dapat bersabar.. and dont forget, keep coming to my blog.. aten takkan update until i done my 1st paper final exam, 2hb ni.. ada dua paper pagi petang.. wish me good luck.. =D

Love, Aten


5 nota tapak kaki:

nadiah said...

harap2 leh menang satu hadiah ya!!

Wawa~* said...

owah.. bestnyer.. good luck buat semua n diri sy juga, hehehe :D

muchas luvas, wawa~* secretwhisper.net

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah...baiknye hati penganjur...tak sabar nak tahu..siapa pemenang..takotnye...huhu

po0h... said...

ala,baru ngat nak j0in,hehe..
nati wat lg taw;p..anyway..saya dah f0llow kamu..f0llow saya blek:)tq!

SyUhAdA said...

ala..
x smpat nak join dah..