Saturday, January 22, 2011

FnD Mindspot syokkk!

Happy Weekend to All~
Apa aktiviti korang minggu ni?
ok kalau belum plan nak buat apa2, jom aten bawak korang review 1 tempat best yang sgt syok, affordable, puas hati and membuatkan korang nak datang lagi r tempat ni..

Penah dengar tak pasal FnD Mindspot?



Ok technically ni tempat untuk korang main games.. literally korang jugak bleh lepak kat sini.. buat macam kat rumah sendiri.. untuk kaki board game, sini mmg sgt sesuai sebab ada almost 100 board games yang korang bleh main..

For family, tempat ni pun sgt sesuai kalau nak bawak anak2 main.. games tak terhad utk board game, ada jugak games lain mcm mini boling, giant chess, kids corner, big bola tekan (1st picture), domino, venga, and macam2.. games zaman korang kecik2 dulu pun ada like guli, batu seremban, ceper (main penutup botol), angkat lidi/stick, etc..


It is very affordable, convenient, cozy utk family or kawan2 yang nak santai sambil bersosial.. so tak perlu lagi nak g shopping complex, tgk wayang, spent here n there..

FnD mindspot gives u an alternative to spent ur time with family, frens without taking much your money.. Nak datang lepak, taknak main game pun boleh.. Korang jugak boleh nak buat reunion, family day, birthday party, or business meeting.. Keluasan tempat ni boleh muat 600 orang at 1 time.. Don't worry, Astro TV channel, WiFi, washroom, surau & smoking area are there.. Best kan? Makan minum pun provided.. tapi kena bayar la.. hihii

Apa lagi, serang la tempat ni.. sebelum tu jom layan picture2 di bawah.. =D

Encik Effendy (Mastermind/owner)

interior decoration is so nice

smoking area

mini bowling
big domino
giant chess
Big Jenga

for futher information, go visit FnD mindspot..
for booking or inquiry: fnd@mindspot.com.my (017-2119244/03 7731 4979)
address: 103A Jalan Aminuddin Baki, TTDI, KL

2 nota tapak kaki:

ardy said...

quote:'Keluasan tempat ni boleh muat 600 orang at 1 time..' 60-100org surely can.. 600org at 1 time x pernah try lg..tp boleh cuba la.. ;)

Fatin a.k.a. Aten said...

muat jek 600 orang tp agak sesak la.. hall kwsan luas, ada kids corner, smoking area, ruang dpn tv, bar, ruang sofa so mmg boleh muat almost 600..b