Sunday, January 23, 2011

Sesi Terjahan Blog

Semalam 1 hari line internet problem.. so tak dapat nak BW kawan2..
esok lusa aten dah start busy dengan exam dan exam lagi..
rabu ni balik rumah.. semester break... =)

 picture xde kaitan, tapi aten sukaaa =)

Hari ni line dah okay..
jadinya aten nak ber-BW seharian suntuk sampai malam..
dari pagi tadi aten dah start jenguk blog2 kawan2..
aten nak balas balik kunjungan korang semua..

Semua nama yang ada kat exchange blog link kat bawah ni, aten akan jenguk..
blog sape yang xde lagi, jangan lupa letak link blog korang yer..
Aten akan singgah nanti..
sekarang baru jengah 100 blog.. ada banyak lagi yang belum terjah..
ok nak sambung balik.. daa~

17 nota tapak kaki:

Mr. Swift said...

Nak tahu tak?
Saya pun suka gambar tu. Haha. :)



Psst! : Okay Mamak Mu Jahat! AIK?
Psst! : Dunia Kawan? Ada ke yang lebih baik dari yang terbaik?!
Psst! : YA! Memang Saya Ada Skandal Affair Dengan Isteri Rosyam Nor Pun!

ira mohd said...

kamu yg comel ^_^

Fatin a.k.a. Aten said...

@ mr.swift: amboii banyaknya link ko..

@ira: thanks for the compliment =D

nad said...

jealous la ,, comel ^_^

Fatin a.k.a. Aten said...

nad u too very cute.. siyesly okay..

sarah said...

comel sgt aten ni :)

Fatin a.k.a. Aten said...

sarah u jgn nak puji2 lebey, u n me xde beza okay.. sila mengaku =) hahaa

sayasukamerapu said...

keep on sweet. :}
BW jgn tak BW.

Fatin a.k.a. Aten said...

@cik oren: BW kwn2 sebab after this 3,4 hari aten bz..

padle said...

knape aku rase suke tgk gamba tu..hehe

Fatin a.k.a. Aten said...

@padle: sila jgn terpedaya, itu picture edit je la.. =)

ayusleepin' said...

nak tomey cane jgkk~teheee~

Fatin a.k.a. Aten said...

@ayu: boleh jer, nanti kita grooming sesama ek dear~ =D

DiriKu said...

heeee...nice pic anyway :D

Fatin a.k.a. Aten said...

thanks diriku.. =)

elnino moona said...

mmg comel...
thanks sbb singgah blog saya..ngee!~

Fatin a.k.a. Aten said...

@elnino: ok dear, no probs..