Monday, August 23, 2010

Aisumi Style Contest



dalam sibuk2 sempat lagi aku join contest ni..
hehe.. ok contest ni anjuran Aisumi Style..
contest end at 26 Ogos 2010..
tak lama dah, 3 hari je lagi..

ok pic kat atas ni antara koleksi barangan Aisumi Style yang aku suka..
sebabnya...

aku tersangat la suka dengan dress.. tak kira yang labuh or singkat..
then aku suka warna hitam.. sangat elegant..
so dress di atas ni adalah pilihan aku, di tambah plak dengan corak yang simple kat tepi tu..
memang sangat gorgeous..
perghh kalau la aku dapat.. hehee :p

ok contest ni aku dapat tau from: Lin

sesape nak join, just klik pic above or Aisumi Style =)




2 nota tapak kaki:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

ok aten.. thanks sbb sudi join ;)

Fatin a.k.a. Aten said...

welkam cik aisumi~
i mmg suka meramaikan contestant..
lg 1 nak try luck jgk.. hehehh