Sunday, August 1, 2010

guy's day out??

ada ke guy's day out? hahaa.. yup smlm my Cyg & his frens hangout berkarok 3 jam! even they are all guys but me also joined them.. wiwii =) saje nk nyebok gak.. actually plan nak kuar ngn cyg je, tapi ktorg pun xde idea sgt nak g mana.. so follow je la dorang kluar skali. Yang tak tahannye kwn2 dia ni sangat la suka karaoke. asal ada masa je mesti nak nyanyi. bila dah follow, comfirm2 r aku pun kena nyanyi gak. plak tu 3 jam, takkan la aku nak duk melangut tengok je dorang jerit2 kan? aku pun amik la 1,2 lagu, buat syarat je. ahakss sempat gak aku nyanyi lagu CT! suara pecah ahh lantak la, macam dorang tak biasa dgr aku nyanyi.. upps kantoi lak slalu karok. =p paling best bila cyg bawak dslr gedabak dia punya. semestinya aku jadi model. dah la aku sorang je gadis di kalangan mereka (chewaahh), so muka aku je yang penuh dlm semua picture.. hehee after 2 hour sing, datang la sorang lg gadis cun.. gf salah sorg kwn ny Cyg. baru la aku ada geng. thanx Kak Sara sebab datang ^^, ececee dia segan nak nyanyi, tp bila bukak mulut mak aii sedap gak suara.. malu konon.. picture ktorang semua nanti aku upload. tak sempat nak amik kt cyg lg.. tungguuu~
to kak Sara: nak kawen nanti jgn lupa jemput i taw.. next year kan? *wink*

2 nota tapak kaki:

amira zakiah said...

malu tue sbb takut siti nurhaliza tak boleh jual album kowt

aten said...

hahaa.. dia segan nak nyanyi jerit2 dpn cik abg dia~ :p