Wednesday, August 4, 2010

Anna's Birthday GA!

Give Away diz time made by Anna, sempena besdaynya yang ke... tuutt (actually aku xtau pun) hehee. so dgn ini dia bermuarah hati nak buat GA. sape2 pun boleh join, tinggi rendah, cantik, kurang lawa, (suka exaggerate) =p tapi yang penting kita semua warganegara MALAYSIA.. yeaahh itu yg wajibnya. syarat2 nak join GA ni pun senang je.. so jom la join sama2 okay~ kat sini aku nak tag to amira zakiah & mamalyna =) ~kalau nak join, leh klik kt sticky post yang comel di atas~

2 nota tapak kaki:

annazanariah said...

salam.. singgah awal pagi.. terjah entri GA.. hehe. thanks aten sudi join.. semoga bertuah ye.. :)

aten said...

slm anna~ ur welcome.. harapnya sy ada luck hehee =D