Friday, August 13, 2010

Wardahwardrobe 1st Giveaway

haa.. comel tak sticky picture kat atas nie? 1st tgk pic ni kat owner blog, alahaiii comelnya.. sgt comel.. bila godek2 sket baru tau, blog ni jual muslimah blouse.. cantik2.. diz time dorang buat GA plak.. sure ramai yang join, sebab hadiahnya nanti 1 blouse (can be choose).. pilihan pemenang based on lucky draw & best slogan. ok my slogan is... saya nak menang blaus dari wardahwardrobe kerana... ia sangat menarik, sesuai dipakai kemana sahaja dan sesuai untuk semua golongan wanita tak kira usia, agama dan bangsa.
ok kat sini, aten nak tag to: cute mum, mama zharfan & cik nuyu

4 nota tapak kaki:

Cute MuM said...

tq tag Cute Mum...

ok jap g join..

tgh pikirkan slogan...
hehehe..

Azwandy Bin Muhamad said...

Salam...

Jom la join contest sy pulak...hehe...

suhida said...

salam fatin,
ok semua da lengkap. tq join ww 1st GA. gud luck ye.

Fatin a.k.a Aten said...

@cute mum: aten pn men tibai jek slogan tu.. mmg lemah bab slogan-slogan neh.. hehee

@azwandy: ok i'l insyaAllah..

@suhida: yes, aten mmg dah check & follow all the rules..

tq all 4 the comment..~