Saturday, August 14, 2010

TQ SO MUCHHHH~

first sketch
second step..
tada... its stated my full name..
hasil kreatif teman blogger..
what a lovely art.. haa... cantik tak korang? tipu la tak cantik.. bukan semua orang boleh buat kan.. aku pun tak pandai nak buat.. so sape yg buat? ni la nak bgtau u all.. last nite i jenjalan kt blog teman2, then i saw one entry psl art ni, cantik sgt.. then dia bgtau ada blogger lain yg buatkan.. terus je i g blog empunya tangan kreatif tu.. mmg dah byk la hasil kerja khat dia kt situ.. i dengan tanpa malu >_< terus je mintak dia buatkan one 4 me, just my name.. then immediately she reply......... "YES, she can do it". free pulak tu.. so pic atas tu, hasil lukisan dia la.. kalau korang nak, singgah la blog dia... PIJUK klik je nama dia k dear~
to pijuk thanks a lot... terima kasih daun keladi, len kali buat lagi.. hihii

3 nota tapak kaki:

Azwandy Bin Muhamad said...

salam...

Wah, cik pijuk sudah buat utk aten juga eh... Cantik2.hehe...

NOTHING TO DISPLAY said...

eheehehe...buat setakat mana msh mampu..hihihi

Fatin a.k.a Aten said...

@azwandy: aten tgk kt blog awk la psl pijuk tu.. cantik sgt.. terus je g blog dia lak.. hehe

@pijuk: yg termampu tu pun x ramai yg boleh buat.. thnx again~