Monday, October 4, 2010

Contest Sedondon Raya

ini sticky post.. next post, kindly scroll down~


ok ni banner contest organized by Puan Stroberi.. comelkan.. kalau korang nak join, itu syarat mesti kena ikut la dulu okeyh..

  • Buat satu entry utk contest ini
  • Upload gmbr sedondon raya yg ada gmbr tuan punya blog 
  • cerita secara ringkas berkenaan gmbr yg diupload 
  • tinggalkan link di ruangan komen
  • tinggalkan emel samada di ruangan komen saya/entry tu
  • nak jadi follower boleh, taknak jadi follower pun tkpe
  • sticky note kan entry tersebut until 4 Okt 2010. 



ini pic sedondon aten and siblings.. ni 1st time sedondon 1 family tahun 2007, of course my idea semua ni.. yang bestnya, sedara mara xtau, so hanya family aten je yg sedondon, so memang jadi tumpuan la kan.. siap dengan langsir baru pun nak color sama..


sedondon merah ni ialah tema kami pada lebaran 2009.. tema ni mama yang pilih because her fav color is red.. ni pic aten with my sister, Farhah.



here our latest picture sedondon pada aidilfitri 2010 baru2 ni..
tema color diz year i choose since this is my fav color.. 
from pic2 di atas, boleh la korang tgk perkembangan kami sekeluarga.. =) especially my lil sister yang makin membesar dan adik2 ku yg sudah pandai bergaya.. tiru sapa? entahh :P

and for next raya, mama dah pilih awal2 yg dia nak tema hijau.. gentlement kat rumah memang x kesah, dorang ikut jek.. yg ladies memang sentiasa excited bab2 ni..

so if i lucky to have 1st prize, i nak pilih kain sutera hijau tu.. >_< tapi bukan utk aten, nak hadiahkan tuk mama..

# to Puanstroberi, diharapkan color2 tema raya kami akan membuatkan akak tergoda lalu dengan rela hati dan berbangga memilih aten sebagai salah sorang pemenang.. ehehh :D


pic hiasan.. =) love abah mama



4 nota tapak kaki:

"QISSNIELZUE" said...

gambar xdee yg lawa lak..hee.tp teringin na join!:)

PUANSTOBERI said...

Salam,
Kak Reen dtg sini jenguk gmbr. Thanks eh sudi join dan sudi jd follower.
Gmbr faten sedia di nilai :))

QISSNIELZUE : sila la masuk..takde gmbr lawa pun takpe..tak dikira lawa ke tak. Hihikk

MHps said...

Saja je tengok gambar yg menarik nih.. yg merah tu lawa..

Fatin a.k.a. Aten said...

@qiss: ala join je.. x perlu cantik, yg penting sedondon gitu..

@pnstroberi: ok tq kak sudi terjah.. thnx again atas pertolongan akak =)

@MHps: tq so much.. xnak join skali ker?