Friday, October 29, 2010

My 1st Giveaway!!

amboii, baru dua hari lepas contest aku tamat, dah gatai2 nak buat GA plak.. orang lain duk sebok study nak final, aku masih dgn blog.. hohohoo tajuk tu macam pelik je kan.. skrg xde masa lagi nak buat GA ke apa.. keputusan contest pun masih dlm perdebatan juri2.. aku taknak campur.. pandai2 lah korang decide.. kalau aku decide kang bias lak.. :p

ok entry ni bukan aku nak buat GA ok.. korang jgn salah faham aa.. itu tajuk aku join GA lagi.. nk join, klik DUIT LAMA baca2 semua, then join aite..!

GA yg duit lama organize ni sempena followers dia dh 100 orang.. so dia buat la.. dan aku pun join r.. memang dh lama aku follow blog dia ni.. suka baca dia citer pasal duit je memanjang.. =D

banner GA paling unik..

ada 2 soalan yg aku kena jwb..
1- 3 hobi duit lama: tanam pokok bonsai, bela ikan laga, kumpul jersi bola.
2- syiling 10sen tahun berapa paling berharga & value ikut katalog: syiling 10sen tahun 1971, value ikut katalog dalam rm 120-rm 280.

tarikh tutup GA ni pada 4/11/2010.. korang cpt la join k.. klik banner atas tu.. =)



2 nota tapak kaki:

lan_ax said...

datang cek jawapan kt sini jap..

Fatin a.k.a. Aten said...

ok thnx.. ermm btul x jwpn tu? hehee