Sunday, October 17, 2010

Movie Marathon before final exam..

lagi 2 minggu nak exam, tapi aku sempat lagi belasah tgk movie kat cinema.. bukan 1 tapi 2 movie.. but not at the same day la kan.. ko gilo nak suh aku keras pungkoq duk dlm hall tu.. dah la sejuk nak mam.. aishh..




1st movie aku tgk citer Eat Pray Love.. overall citer bolehh laaa.. honestly aku g tgk citer tu sbb aku nak tgk Julia Roberts and aku mmg sgt suka dgn lakonan dia.. aku tgk citer ni kat TGV KLCC last week dgn rumate aku.. berdua jer.. citer baru keluar, aku pulak beli on the spot, malas nak book online.. sampai sana apa lagi, full hall kot.. aku dpt seat 3rd from front row! mmg terbaekk! melangut tgk citer.. makin besar aku tgk mulut julia dlm film tu.. ngeh3.. =D




2nd movie aku tgk smlm.. citer The Other Guy.. aku tgk kat TGV Wangsa Walk.. otw back from Midvalley after attend workshop ( nanti aku citer psl workshop ni dlm entry lain ), aku singgah WW jap.. kebetulan plak member from uia nk dtg sana so pikir2 better layan 1 movie.. pasni fokus exam r.. :p bese la dtg mengejut, no plan, confirm hall sini pun  penuh gak.. citer pun baru 2 hari je release.. dpt la kami ber-6 seat 2nd front row!! mmg double triple terbaekkk la kan! tp xpe, even duk dpn, screen dia jauh.. so x sakit kepala sgt nk tgk.. and most satisfied sbb citer tersgt best.. bangga jap sbb aku yg decide nk tgk movie mana.. hiii

# kata2 terakhir aku, klu nk layan movie kat TGV, better g kat WW.. seat sgt luas, selesa, tinggi.. jgn lupa jgk bawak sweater, aku duk 30min dah beku.. nanti balik hometown kt T'ganu nak try TGV Mesra Mall.. ada sape2 penah try dah? br je bukak 25 Sept baru ni.. 1st cinema after 2 cinema closed in KT long time ago..


3 nota tapak kaki:

PUANSTOBERI said...

Bes eh TGV WW tu..tk penah try lagi. feveret kak reen kat GSC BTS sajork.. tp nati nak terai gak lah

Fatin a.k.a. Aten said...

GSC pun ok gak.. tp the nearest one kat OU.. WW baru bukak n sgt dekat dgn UIA aten.. =) nanti kalau dtg leh jumpa..

Shino said...

cm best je movee ni...leh g tgk ni...shino n yoona penah tawas a hari tgk movee...huhu...xde plan..movee jela kjenye...