Saturday, October 2, 2010

Design unik toilet paper alaf baru!

Dalam setiap toilet yang korang masuk, toilet paper mesti ada kan.. orang melayu cakap tisu tandas! kira tahap wajib r benda ni lebih2 lagi kalau korang g oversea, dorang hanya provide toilet paper dlm toilet, mana ada air sangat pun kan.. kat malaysia kita ni pun most of the public toilet kekadang toilet paper ni kena ada selain dari air.. 

tapi bila cakap pasal toilet paper, mesti kita terbayangkan warna putih.. ok kat bawah ni aku tunjukkan beberapa design or corak toilet paper yang korang tak pernah tgk lagi.. heheeh



toilet paper kertas kajang.. kalau macam lama sgt jek dlm toilet (xtau la apa yg lama sgt tuh),
boleh la korang buat karangan, or conteng2 ke..


black toilet paper


toilet paper origami.. at least xde r korang bosan sgt kan, leh men lipat2 dulu benda alah ni :p


glow in the dark toilet paper
p/s: kalau xde lampu, nampak tisu ni pun kira jadi la..


sementara melepaskan apa yang patut, apa kata korang cuba kembangkan minda
dengan buat sudoku ni..gunakan kemahiran berfikir kritis dan kreatif (KBKK) yang korang ada!


sayang oo nak amik duit wat cuci punkoq! haha


environmental friendly~


horror movie scene
menakutkan jek nak masuk toilet


hahh! yang ni aku x berani nak guna..
dengan ketebalan dan duri gitu, kang x pasal calar balar kulit aku!


yang ni toilet paper musim valentine

tengah syok melepas, kang dtg polis nak check plak.. =D

































2 nota tapak kaki:

Hali3isa a.k.a L3ha : SSA said...

bayang kan kalu betul2 ada~ ish3, sayang nak guna!

Fatin a.k.a. Aten said...

yang mana syg tu? kalau yg duit tu mmg takkan guna langsung r.. hehee