Wednesday, October 27, 2010

Sehari bersama Nature & Co

last two weeks punya event.. menggantikan cik kema a.k.a. kazen aku yg tak dapat attend workshop nie.. actually she is one of the 40 lucky winners who get ticket to attend this workshop held at Boulevard Hotel Mid valley. so disebabkan dia xleh dtg, dia mintak aku wakilkan dia.. aku ni malas sbnarnya, tp beria-ia dia suh aku pegi.. dia kata ada goodie bag~


invitation card

aku bukan apa, malas nk g sebab jauh and masa tu ada byk sgt test, quiz and assignment to be submitted. but since aku pun dah lama x g mid valley, so pikir2 balik aku decide nak pegi.. my lalink and his fren teman aku g sana, we took public transport je.. weekend bese jam kat pj.

Nature & Co actually new product under Shiseido. it is from Japan. so kat workshop tu aku dpt la try all the products, from top to toe.. yang bestnya product ni combination of organic & science. xde campuran bahan lain.. tp as muslim tanda halal tu mesti wajib la aku check kan.. hmm xde pun! satu lagi, no english descriptions at the products. yg ada tulisan jepun jek! bila aku tanya dorg kata kat kotak br ada english translation.. product ni so far affordable, kat watsons ada jual.. heheh da mcm promote lak..

 goodie bag, ada few sample of products and voucher discount.





with speaker product (tak tau nama apa)

2 bodyguard sengal - lalink & awi

overall i (we) had fun dat day.. gambar byk lagi tp sensored sbb masa try product aku bukak tudung.. balik from mid valley, singgah WW layan citer the Other Guy..


p/s: thanks to my honest bodyguard.. & goodie bag aku decide nak bg kat kazen aku tu..


2 nota tapak kaki:

AMIRA IS MIRA said...

mcm best je product baru nih..bape hrga kat market eh?

Fatin a.k.a. Aten said...

ikut range product la.. tapi yg best product ni complete set from top to toe.. siap ada balm for nail lg.. bahan2 dia pun lembut dan ringan..