Sunday, October 17, 2010

izit your blog really function?


dah lama aten x BW.. lepas cuti raya panjang baru ni, terus sibuk dgn life at campus.. skrg plak masa utk lebih kerja keras rajin baca buku, tahan mata jgn tido, tahan gelora jiwa raga xleh jumpa my lalink (uhh smlm 1 hari hangout with him & frens :p).. final xm coming soon.. tinggal lagi 2 minggu je..

but today sempat la BW jap rakan2 yg dah lama aten x singgah blog dorang.. singgah jgk blog kwn2 baru.. then i saw one entry citer blog kesayangan dia.. dia citerkan camne nak tau yg blog kita ni betul2 function or not.. aten pun try la..




haa tgk.. aten dah try my blog.. and it is working.. korang try la tgk blog korang lak camne.. kat bawah2 tu ada la dia describe sket details2 dlm blog korang tu..

kalau korang nak try, klik SINI okay~

slmt mencuba..



3 nota tapak kaki:

Black_roses92 said...

thanks ye share.. t kita nak try la.. ;)

PUANSTOBERI said...

blog akak working..yey!! hik hikss

Fatin a.k.a. Aten said...

ok gud.. jgn lupa take notes skali details yg kat bawah result tu..