Sunday, December 26, 2010

500 BLOG!


aten join pencarian 500 blog oleh encik Ben.. disuruh oleh beliau untuk story psl diri sendiri and why i join to be a blogger.. ni kira cam nk promote blog la ni.. aisehh i segan sebenarnya..

ok mengisahkan diriku sebagai seorang pelajar UIAM, tahun akhir.. mengambil jurusan sains politik dan bercita-cita nak jadi pramugari.. err itu dulu masa darjah 4, skrg dah tukar cita2 nak jadi bisneswomen and PTD insyaAllah.. kalau jd cikgu pun ok jek :p

kenapa aku jd blogger.. entah la, alkesahnya bermula sejak aku dah bosan dengan frenster dan facebook.. beside aku tak suka ramai stalker, so bila berblog, orang tak kenal aku, jadinya stalker itu berkurangan, yg membaca entry/singgah di blog sekadar mahu menambah kenalan dan meluaskan jaring persahabatan.. perghh ayat!

ok itu saja.. encik Ben kata, sape cepat dia dapat.. so harapnya aku antara 500 terawal yang hantar entry ini.. 

p/s: kalau ada kurang pape, gtau na~


7 nota tapak kaki:

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenal dr mimiey...

nasyieen.blogspot.com

micky eyqa said...

salam perkenalan dr eyqa ^_^

Laili said...

salam perkenalan.
(dari segmen Ben Ashaari 500 Blog)

jom join Peraduan Teka Kek Secret Recipe di blog saya.

* ex-IIUM LLB :)

syira aka sepatu hijau said...

salam


cabaran kali ni mesti besh kan :)

Myra Ayreen said...

salam kenal ....


saya salah seorang dari segmen ni ...


jenguk saya balik eyh !

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

mary ann ;) said...

jengah dari segmen abg ben jgk..
nak bw kat semua blog yg ada..hehehe

follow sini ya, jemput singgah belog sy jugak ;

Fatin a.k.a. Aten said...

thanx to all yg sudi jengah blog aten.. sure will reply ur visit later.. penangan encik ben mmg mantop! :)