Friday, December 17, 2010

family outing..

~picture entry~

weekend baru ni family aten jenjalan ke IKEA.. mama teringin nak ke sana.. selalu turun KL tapi tak sempat nak jalan2 pun.. 1st time datang IKEA, parent dah pening anak mata tgk barang2 rumah kat sana.. habes around rm100 jugak lah.. kalau boleh byk lagi brg yg nak di angkut tapi tak tau camne nak bawak balik T'ganu.. huhuu


adik yang terlebih rajin (",)

mama still looks young.. =)

love abah soooooooo much!

the only 3 precious men in family

farid 1st treat to family ^_^

 
 happy.. happy.. happy..
i pray may Allah covered me & family with His bless, happiness all the single day! amin~



5 nota tapak kaki:

Nad @ MamaZakwan said...

ramai adek beradik aten ek..mesti best..

mak aten nmpk muda la..cm sebaya2 jek, hehehe..ada makan jamu pape ke? :)

Fatin a.k.a. Aten said...

6 orang adek bradek, kami semua rapat.. kalau dpt kumpul semua mmg gempak la rumah.. :p

mama aten dia try mcm2 suppliment.. aten pun x sure sgt, tp so far skrg dia pakai sabun eumora.. =D

Anis izyan Abd Rahman said...

wow~
ramai2
aten no berapa??
yg baju oren ituh aten kah?

mamawana said...

Bestnyer keluarga besar kan. Alhamdulillah semoga terus bahagia. Mama aten tu memang awek mudo laa...

Fatin a.k.a. Aten said...

@anis: me 2nd in the family.. yg pakai bju oren tu aten la =)

@mamawana: thanks mama~