Sunday, December 26, 2010

Fatin 1st GA dah tamattt...

ok guys, ladies, brothers and sisters..
aisehh dah mcm nak bg speech lak..
diumumkan bahawasanya GA aten yg pertama kali
dianjurkan ni sudah sampai ke penamatnya..


million trillions thanks to alllll yg menyudikan diri utk join GA aten ni..
love u all!

aten jugak nak minta maaf mana2 entry GA yang korang buat aten tak singgah.. dalam syarat aten tak bgtau suruh buat entry kan.. sape yang buat, terima kasih byk2.. ada yang aten sempat jenguk dan bg komen, ada yang tak.. maaf ya kalian semua..

keep anticipate &
wait for the result soon~


2 nota tapak kaki:

SyUhAdA said...

okeh..

x sbr nak tau..~

Fatin a.k.a. Aten said...

hehe.. dont worry, mlm ni br nak buat lucky draw..