Saturday, December 4, 2010

Im won lucky draw..

yeeaaaa....  awal december ni aten menang GA.. actually aten dah lama tak join GA, dalam 2 minggu jgk la.. sejak balik rumah ni, aten dah tak join mana2 GA or contest.. so bila menang ni rasa bersemangat balik nak join GA and contest..



ini lah hadiahnya.. aten menang GA dari blog Kak Lin, Lin Handmade Greeting Cards..
Kak Lin ni akan buat GA every month, dan jumlah pemenang akan ditentukan mengikut bulan.. macam november ni, akan ada 11 orang lucky winners.. and i am one of them~ =D

actually this is my 2nd time win lucky draw from blog k.lin.. dulu menang untuk GA bulan September..




alhamdulillah bertuah lagi.. Thanks K.lin~


2 nota tapak kaki:

Wan Zulqhairi said...

Disebabkan tak ade lagi orng kt ruangan komen ini, saya jangkakan saya num satu.. warne kesukaan warna merah.. tQ aten... ini link.. http://wamozuwaha.blogspot.com/2010/12/fatin-1st-giveaway.html

Fatin a.k.a. Aten said...

ok thanx.. tp ni salah anta komen la.. ni bukan entry GA yer.. harap maklum.. hihii