Sunday, December 26, 2010

Outing together

nak kata suka sgt xdelah.. tapi sgt gembiraaaa.... selalu dpt jumpa sejam dua jek.. ok this time aten membalas dendam lara.. hehee

mcm biasa every sem aten xde class on friday, so weekend bertambah sehari, jadi 3 hari.. agak kebosanan jugak lah since all rumates penuh dgn aktiviti masing2.. call lalink, plan elok2 punya.. so seawal pagi jumaat, aten ke Tasik Metropolitan, Kepong.. dtg awal sebab nak jogging dan melakukan sesi luahan perasaan bersama yg terchentaa.. uhukk2

bukan senang dpt jumpa dia.. then balik around 9am, singgah jap mkn nasi lemak sedap kat sg.pusu sebelah UIA.. pastu rest jap, after jumaat prayer, keluar lagi.. kami ke The Curve, mr. Lalink nak tgk Guliver's Travel.. ok layaannn~



after tgk movie, jenjalan area curve street sambil photoshoot.. di sebabkan sem ni aten tukar amik cocuriculum skill lain, that is photography, so si dia mengajar la camne nk guna DSLR camera tu.. mr. Lalink aten ni mmg part time photographer, and dia ada 2 DSLR, so nanti time class fotografi, pinjam yg dia punya jela.. i tak mampu nak beli sendirik punya.. =p

end up, pic aten yg penuh dlm camera tu.. i jadi model la pe lagi.. aten cuma amik 2,3 keping pic jer.. ahaahaa.. tak jadi nak mengajar sbb aten sibuk sgt nak bergambar ngan krismas tree..


muchy2 thanx to mr.Lalink sebab sanggup melayan aten bergambar.. dengan tabahnya dia snap almost all my single moved.. dah mmg kerjanya photographer kan.. tapi sometime aten pun jadi mangsa gak, kena pose dlm keadaan lama sbb dia nak try different angle/setting la.. sabo je i.. huhuu

pape pun, kami dah tetapkan every friday morning akan ke tasik kepong untuk jogging, exercise.. ini utk mengelakkan rindu yg berpanjangan, dan taburan duit di shopping complex.. ahahaaa.. im happy to be with you dear~


4 nota tapak kaki:

Anis izyan Abd Rahman said...

nnnaaa!!!
jeles
semalam anis cari teket GL tuh!!
DAH ABIS..beratur punyer panjng tawww
sampai2 dah tak de..
saaddissss sgt2!

Fatin a.k.a. Aten said...

la ye ker.. anis cari kt mana? aten g hari jumaat.. weekend plus public holiday confirm la xde dear.. xpe esok lusa g tgk.. sempat lg..~

morning glory said...

nak jogging gak tapi kwn2 ckp tak perlu..ish !

Fatin a.k.a. Aten said...

erm knapa tak perlu? ala nk exercise ni kat mana2 pun boleh, aten pun tak suka sgt jog, lebih prefer main badminton.. tp dah mr.lalink nk jog.. ikut jela.. hihii