Monday, December 27, 2010

Pasangan Dinamik (apa pandangan orang tentang pasangan anda)

setiap manusia atas muka bumi ni mempunyai kawan.. tak kesah la sorang ke, dua orang, or ramai kawan.. yang penting kita tak boleh hidup tanpa kawan.. jom kita analisis apa pandangan orang ramai yg melihat kita dengan partner/kawan kita.. =)



lelaki kacak + wanita kurang cantik = lelaki itu bodoh
lelaki tak kacak + wanita cantik = ohh lelaki itu mesti kaya
lelaki kacak + wanita cantik = mudah utk berpisah
lelaki tak kacak + wanita kurang cantik = mereka akan dapat anak yg 'cun melecun'
lelaki tak kacak + lelaki tak kacak = kawan je tu
lelaki kacak + lelaki kacak = mereka gay
wanita kurang cantik + wanita cantik = kawan2 jela
wanita kurang cantik + wanita kurang cantik = mesti lesbo ni
lelaki tak kacak + lelaki kacak = kawan dia la
wanita cantik + wanita cantik = esok lusa bergaduh la tu..

lumrah manusia selalu je nak fikir yang bukan2.. cuba la thing +ve.. =D


5 nota tapak kaki:

Miela Tahril said...

hahahaha sgt menarik ... tengs

Lia Insyera said...

funny joke. haha mcm nonsense je..

Fatin a.k.a. Aten said...

@miela: welcome~

@lia: xtau la betul ke tak, org anta kt email aten share kt blog.. hihiii

AesyaZealous said...

funny tp ngarut kot.. haha ntah pape tah

Fatin a.k.a. Aten said...

hahaa.. jgn caya sgt.. tp still ada orang camtu dlm dunia ni kan..