Thursday, December 30, 2010

Result is ready.... ^U^

GA dah tamat, tapi result belum keluar..
ramai yang dah tanya2 bila aten nak umumkan keputusan GA yang
berakhir pada 26 /12 lepas..
last minit ada 4 orang peserta yang join, even aten dah buat entry 
yang GA sudah ditutup.. huhuu


ok now dah tiba masanya untuk aten umumkan keputusannya..
pada pemenang, bergembiralah anda..
pada yang kurang bertuah, xpe cuba lagi okay~

I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I



err..
mana resultnya?
hmm..



I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I



ok ok jap..
sebenarnya bukan seorang je yang menang..
korang boleh senyum balik k..
aten dgn ikhlas dah pilih 2 orang pemenang..



I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I


PEMENANG BERTUAH : Dia yang suka warna BROWN...

PEMENANG TERPILIH : Dia yang jadi orang pertama join GA aten, PINKY...

Tahniah..
 send me your full name, valid address, and phone number
to my email beauty_7488@yahoo.com =)


16 nota tapak kaki:

eT said...

PURPLE?huhuhu...
nyway congratz winners...

Nur Ezzat said...

tahniah kepada pemenang!

Fatin a.k.a. Aten said...

@eT: i love purple soooo muchh.. apakan daya pink n brown yg bertuah.. hihii

ezzat: jgn serik dtg blog aten tau..

nadiah said...

tahniah pemenang..

AziE-rAh said...

Owh.. X der rezeki nk dpt hadiah dr aten..
Congratulations to the winners... :)

elleyayah . said...

tahniah.

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang2~!

asma putriey said...

owh.. thniah kpd pemenang.. ! ;)

tiefazatie said...

aten!!tq!!!hihi..=)

shera haifa said...

tahniah pemenang

imanmom said...

alhamdulillah saya menang..tak tahu sebenarnya ,dah msuk sini banyak kali,tapi tak klik brown tu...
hehehe pape pun tq banyak2 ya..dah email dah..
happy 2011...tahun baru warna sama..

PG said...

Hapy new year faten :)

elnino moona said...

tahniah kpd pemenang..huhu

:: Zanna :: said...

tahniah pd pemenang!! ^.^

Mrs. Asida said...

tahniah..

Fatin a.k.a. Aten said...

happy new year jgk PG.. pada yg lain, next time cuba lagi yer~